Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова кардиолошка служба у ’’Радону“

rssBookmark and Share

Нишка Бања 25.12.2015. НТВ

Отварањем нове специјалистичке кардиолошке службе и свечаним збором обележено је 49 година постојанај Института “Нишка Бања“ и стационара “Радон“.

Нова кардиолошка служба у ’’Радону“

Годишњицу и јубилеј прославлајју задовољни постигнутим у години која је при крају, али са великим плановима за 2016.

Упркос 49. години у коју је ушао, институт “Нишка Бања“ се подмладио новом специјалистичком кардиолошком службом, отвореној у вили “Тасковић“. У комфорном, пространом амбијенту, пацијенти ће моћи да обаве савремене прегледе срца, а овиме се растерећују и реуматолошка и физиолошка служба.

У Институту “Нишка Бања“ на наредну годину гледају са оптимизмом, а планова је много. Осим поменутог, Институт ће наставити и са досадашњим активностима на превенцији и промоцији здравих животних стилова.

Коментара: 1


#   Нишка Бања   служба     Институт Нишка Бања   кардиологија   Вила Тасковић
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    Angela, 26.09.2017.:
    Vidim da se govori o Radonu,neznam koji je datum. Ali pod punom odgovornoscu sapstavam sledece cinjenice o Radonu septembar 2017. Potpuno rasulo! U REHA centru nema nijednog kardiologa ,samo fizijatri i lekari opste prakse,koji nerado se odazivaju na pozive i nedaju ili neznaju da daju odgovore na pitanja pacijenata. Niti jedan kardioloski pregled izuzev 2 EKG, i testa opterecenja. Pritom smo islo kao supruga i suprug o svom trosku ,a priznacete da ndan od ca.50Eura nije jeftin. Pod hitno privatizovati ,ministre, ovu ustanovu,radi boljeg osecaja kako pacijenata tako i zdravstvenog osoblja koje ZELI da radi.


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима