Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Нишу отворен први "МедиГруп" Дом здравља на југу Србије

rssBookmark and Share

Ниш 15.11.2022. Јужна Србија Инфо

У центру Ниша свечано је отворен први МедиГруп Дом здравља на југу Србије, где ће о здрављу грађана бринути врхунски стручњаци, бројних специјалности примарне здравствене заштите, док ће им на располагању бити медицинска опрема најновије генерације, као и најсавременији дијагностички центар и лабораторија са преко 1.000 анализа.

У Нишу отворен први "МедиГруп" Дом здравља на југу Србије

На догађају поводом званичног отварања, врпцу су симболично пресекли Душица Давидовић, заменица градоначелнице Ниша, и Дејан Пешић, генерални директор МедиГроуп система, у присуству представника водећих здравствених установа, дугогодишњих партнера и медија, чиме је означен почетак рада новог МедиГроуп Дома здравља.

“Изузетно нам је важно да грађани Ниша имају могућност да користе најновије методе у лечењу, а доласком МедиГроуп система биће им доступна изврсна здравствена услуга уз учешће еминетних домаћих медицинских радника и консултаната. Здравље превазилази све људске потребе до те мере јер, како каже стара изрека „здрав човек има хиљаду жеља, а болестан само једну ”. Зато је важно да на подручју града имамо могућност да се грађанима адекватно медицински помогне, како у државном, тако и у приватном сектору. Честитам менаџменту и запосленима отварање новог Дома здравља и наравно желим успешан рад”, истакла је Душица Давидовић, заменица градоначелнице Ниша.

МедиГроуп је највећи приватни здравствени систем у региону, који чини више од 2000 људи на 59 локација широм Србије, усмерен на пружање здравствених услуга грађанима у јединственом, препознатљивом систему, уз континуирану посвећеност развоју запослених.

„Поносни смо што је МедиГруп сада доступнији грађанима са југа наше земље - од Лесковца, Врања, Пирота, Крушевца, Параћина и Јагодине, до Зајечара, којима су на располагању бројни специјалистички прегледи и најсавременији дијагностички центар“, истакао је Дејан Пешић, генерални директор МедиГроуп система, и посебно се обратио новим колегама у МедиГроуп систему, којима је пожелео добродошлицу. 

„Увек се радујемо када наш колектив постане богатији и када нам долазе велики стручњаци. Тим у Нишу сада чини 60 људи  који предано и посвећено раде свој посао, чврсто верујући у нашу мисију и вредности које су изграђене на тимском раду, поверењу, стручности, посвећености и поузданости. Изузетно нам је важно да се приближимо нашим пацијентима и будемо тамо где смо им најпотребнији те да им наши врхунски стручњаци пруже квалитетну здравствену услугу, помоћ и подршку. Поносни смо јер смо препорука наших пацијената који нам поверавају оно најважније - бригу о њиховом здрављу“ - поручио је Пешић.

Поводом почетка рада, грађанима је обезбеђено 20% попуста на специјалистичке прегледе из гинекологије, педијатрије, као и ултразвучне дијагностике до краја године. На адреси Николе Пашића 28 у центру Ниша, радно време МедиГруп Дома здравља биће од 7.30 до 21 часа радним данима, а суботом од 8 до 16 сати, док ће услуге и савети здравствених радника из Контакт центра бити доступни 24 сата.

 


#   Ниш   Дом здравља   Душица Давидовић   МедиГруп
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима