Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Умрло још 9 особа, нова 1.693 случаја заразе у Србији, у УКЦ Ниш 38 новопозитивних

rssBookmark and Share

Ниш 26.03.2022. Јужна Србија Инфо

Према најновијим подацима у Србији су потврђена нова 1.693 случаја коронавируса, од 11.993 тестирана узорка.

Умрло још 9 особа, нова 1.693 случаја заразе у Србији, у УКЦ Ниш 38 новопозитивних

Битку са ковидом изгубило је још 9 људи.

На респиратору је 39 пацијената.

УКЦ Ниш

У Универзитетском Клиничком Центру Ниш (инфективна клиника, дечије Covid инфективно одељење и ГАК) укупно је хоспитализован 40 пацијентa, од којих су 38 пацијенaтa Covid-19 позитивни, међи њима и четири детета.

У новој згради УКЦ Ниш укупно је хоспитализовано 9 пацијенaта. Код свих пацијенатa је потврђено присуство вируса Covid-19.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 7 су прикључени на апарате за вештачку вентилацију и налазе се у јако тешком општем стању.

У Covid болници у Крушевцу, тренутно је хоспиталиовано 68 пацијент. Код 56 пацијенатa је потврђено присуство вируса Covid-19.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 3 су прикључени на апарате за вештачку вентилацију и налазе се у јако тешком општем стању.

У Covid болници у ЗЦ Лесковац, укупно је хоспитализовано 20 пацијента. Код 16 пацијената је потврђено присуство вируса. Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.

У Covid болници у ЗЦ Врање, укупно су хоспитализована 10 пацијената. Код 10 пацијента је потврђено присуство вируса. Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Министарство здравља   институт Батут   кризни штаб   Коронавирус   Универзитетски клинички центар ниш
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима