Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Umrlo još 9 osoba, nova 1.693 slučaja zaraze u Srbiji, u UKC Niš 38 novopozitivnih

rssBookmark and Share

Niš 26.03.2022. Južna Srbija Info

Prema najnovijim podacima u Srbiji su potvrđena nova 1.693 slučaja koronavirusa, od 11.993 testirana uzorka.

Umrlo još 9 osoba, nova 1.693 slučaja zaraze u Srbiji, u UKC Niš 38 novopozitivnih

Bitku sa kovidom izgubilo je još 9 ljudi.

Na respiratoru je 39 pacijenata.

UKC Niš

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovan 40 pacijenta, od kojih su 38 pacijenata Covid-19 pozitivni, međi njima i četiri deteta.

U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 9 pacijenata. Kod svih pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 7 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitaliovano 68 pacijent. Kod 56 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 20 pacijenta. Kod 16 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U Covid bolnici u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 10 pacijenata. Kod 10 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.


#   Niš   Klinički centar Niš   Ministarstvo zdravlja   institut Batut   krizni štab   Koronavirus   Univerzitetski klinički centar niš
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima