Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U KC Niš 15 pacijenata priključeno na aparate za veštačku ventilaciju

rssBookmark and Share

Niš 12.10.2021. Južna Srbija Info

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovan 64 pacijent, od kojih je 62 pacijenata Covid-19 pozitivno, međi njima i šestoro dece. U poslednja 24 sata u Srbiji su preminula 53 pacijenta, koronavirusom zaraženo još 6.930 osoba

Foto: KC Niš
Foto: KC Niš

U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 108 pacijenata. Kod 105 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 15 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 365 pacijenata. Kod 353 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 15 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 213 pacijenata. Kod 199 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U Covid bolnici u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 114 pacijenta. Kod 114 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Komentara: 0


#   Niš   Klinički centar Niš   Ministarstvo zdravlja   krizni štab   Koronavirus   Univerzitetski klinički centar niš
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima