Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Велико интересовање пензионера за бесплатан одмор у бањама

rssBookmark and Share

Прокупље 29.05.2019. Јужна Србија Инфо

Чак 655 пензионера из Прокупља јавило се на оглас Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за бесплатан одмор у бањама у Србији. Право да конкуришу имали су пензионери чија су примања до 26.324 динара, и који ово право нису користили у последњих пет година.

Велико интересовање пензионера за бесплатан одмор у бањама

-Направили смо добру организацију пријема захтева, и нисмо имали ниједну примедбу на рад. Ко ће ићи на бесплатан десетодневни боравак у Пролом, Луковску, Нишку, Сокобању одлучиће комисија Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање у Прокупљу, рекао је председник Удружења пензионера Милован Вучићевић и додао да ће списак кандидата којима је одобрен одмор, у најскорије време бити објављен у просторијама Удружења.

Говорећи о расподели пакета са основним животним намирницама и хигијенским средствима, он је истакао да је до сада ову помоћ добило близу 2.500 чланова организације.

-Подела пакета, која је почела у првој половини априла, приводи се крају. Осим угрожених пензионера у граду, ову помоћ добили су многи наши чланови који живе у сеоским срединама, рекао је Милован Вучићевић.

Коментара: 0


#   Прокупље   Луковска Бања   Пролом Бања     Сијаринска Бања   пензионери   Милован Вучићевић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима