Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Veliko interesovanje penzionera za besplatan odmor u banjama

rssBookmark and Share

Prokuplje 29.05.2019. Južna Srbija Info

Čak 655 penzionera iz Prokuplja javilo se na oglas Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za besplatan odmor u banjama u Srbiji. Pravo da konkurišu imali su penzioneri čija su primanja do 26.324 dinara, i koji ovo pravo nisu koristili u poslednjih pet godina.

Veliko interesovanje penzionera za besplatan odmor u banjama

-Napravili smo dobru organizaciju prijema zahteva, i nismo imali nijednu primedbu na rad. Ko će ići na besplatan desetodnevni boravak u Prolom, Lukovsku, Nišku, Sokobanju odlučiće komisija Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Prokuplju, rekao je predsednik Udruženja penzionera Milovan Vučićević i dodao da će spisak kandidata kojima je odobren odmor, u najskorije vreme biti objavljen u prostorijama Udruženja.

Govoreći o raspodeli paketa sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima, on je istakao da je do sada ovu pomoć dobilo blizu 2.500 članova organizacije.

-Podela paketa, koja je počela u prvoj polovini aprila, privodi se kraju. Osim ugroženih penzionera u gradu, ovu pomoć dobili su mnogi naši članovi koji žive u seoskim sredinama, rekao je Milovan Vučićević.

Komentara: 0


#   Prokuplje   Lukovska Banja   Prolom Banja     Sijarinska Banja   penzioneri   Milovan Vučićević
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima