Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Boba Mićalović: Obavezno vratiti stari sjaj Filmskim susretima!

rssBookmark and Share

Niš 27.08.2016. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

Nakon zatvaranja, predsednica žirija "Fimskih susreta" Sloboda Boba Mićalović sumirala je rezultate festivala i pored pozitivnih utisaka poželela je da "Filmski sureti" sledeće godine zasijaju punim svetlom.

Sloboda Boba Mićalović, Foto: Siniša Dimitrijević Sidži, Južna Srbija
Sloboda Boba Mićalović, Foto: Siniša Dimitrijević Sidži, Južna Srbija

"Iako je glumcima leto uvek radno, ipak, niški festival ima prednost, ali treba ih zadržati ovde svih sedam dana. Da bi se to i ostvarilo potrebno je da malo "zasija" i da glumci ne dođu samo da se poklone i odu. To praktično znači mnogo više pratećih programa koji bi glumce zadržali u gradu, a onda bi mi (glumci) s pravom mogli da kažemo "Tvrđava je naša"".

Ne radi se o "crvenom tepihu", naprotiv, meni je drago da smo svi zajedno, i glumci, publika i vi novinari, ali ipak nedostaje onog pravog pozitivnog "sjaja pod zvezdama" koji Niš definitivno ima", rekla nam je Sloboda Mićalović.

Na pitanje da li će sledeće godine doći na Festival, Sloboda je odgovorila da ne može da obeća, ali kako dolazi u Niš od svoje devete godine, naći će se vremena za ovaj prestižni glumački festival i sjajnu nišku publiku.

 


#   Niš   Filmski susreti   Sloboda Mićalović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima