Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Demanti iz Simfonijskog: Nema ugovora o tribini "Saveza za Srbiju" u sali orkestra

rssBookmark and Share

Niš 16.10.2018. Južna Srbija Info

Povodom informacija koje su objavljene u medijima i na društvenim mrežama da će u sali Niškog simfonijskog orkestra biti održana tribina „Saveza sa Srbiju“, iz te ustanove kulture stiže demanti.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Povodom informacija koje su objavljene u medijima i na društvenim mrežama da će u petak, 19. oktobra ove godine u 18 sati, u sali Niškog simfonijskog orkestra biti održana  tribina „Saveza sa Srbiju“, iz te ustanove kulture kažu da do danas, 16. oktobra u 14 sati,  nije upućen  zahtev za zakup sale Niškog simfonijskog orkestra od strane pomenute organizacije, odnosno njihovih predstavnika sa lokala.

U daljem saopštenju iz niškog "Simfonijskog orkestra", navode...

"Simfonijski orkestar" u Nišu nije zaključio Ugovor o iznajmljivanju sale, niti naša ustanova ima bilo kakav pisani dokument o najavljenom događaju", piše u dopisu medijima.

Dalje...

Niški simfonijski orkestar je o pomenutoj tribini saznao iz medija, a shodno činjenici da se naša ustanova intezivno priprema za predstojeći festival NIMUS, zakazan za narednu nedelju, neprijatno smo iznenađeni neprofesionalnošću organizacije "Savez za Srbiju" koja je o datumu, vremenu i mestu održavanja tribine obavestila medije ali ne i nas domaćine, ne poštujući ustaljenu proceduru iznajmljivanja naše sale.

Napominjemo, da je sala Niškog simfonijskog orkestra zbog predstojećeg Festivala svakodnevno zauzeta probama i da nemamo praksu da salu iznajmljujemo uoči jednog od najvažnijih umetničkih festivala u zemlji. 

Komentara: 0


#   Niš   Simfonijski orkestar   tribina  demanti  Savez za Srbiju
@


 


[ Dodaj komentar ]