Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Salatara" gostuje u Pirotu

rssBookmark and Share

Pirot 04.04.2011. Izvor: B92

Pehar koji su teniseri Srbije osvojili u Dejvis kupu izložen je u galeriji "Čedomir Krstić" u Pirotu i posetioci će moći da ga vide do srede, 6. aprila.

Potpredsednik Teniskog Saveza Srbije i predsednik Teniskog saveza istočne Srbije Miodrag Tomić, na svečanosti u Galeriji, rekao je da lokalna samouprava ima razumevanja za tenis u gradu.

"Verujem da će Pirot brzo biti jedan od centara koji će igrati veliku ulogu u našem regionu i očekujemo da će ove godine u Pirotu biti organizovan jedan profesionalni ženski teniski turnir", kazao je Tomić.

On je dodao da je pehar star više od 100 godina i da će narednih mesec i po dana moći da ga vide i građani ostalih gradova regiona jugoistočne Srbije. Predsednik opštine Pirot Vladan Vasić se zahvalio Teniskom savezu Srbije koji je imao razumevanje da ovaj pehar vide i Piroćanci.

"Visina pehara je 110 santimetra, a težak je 105 kilograma i retko se pruža prilika da se on vidi izbliza", kazao je Vasić, dodajući da će se lokalna samouprava truditi da i dalje unapređuje sport u gradu.



#   Pirot   Vladan Vasić   predsednik opštine   lokalna samouprava
@kzpvladanvasic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima