Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Врањски фудбалери доживели низ непријатности на гостовању Новом Пазару

rssBookmark and Share

Врање 05.11.2014. РТВ

Фудбалери Клуба малог фудбала “Врање” доживели су низ непријатности на првенственој утакмици у Новом Пазару са истоименим тимом.
Врањанци су били изложени увредама, псовкама, шамарању и ударању од стране неколицине играча и чланова управе “Новог Пазара”.
Атмосферу су додатно подгрејале судијске одлуке које су, упркос ситуацији на терену, биле само у корист домаћина.

Врањски фудбалери доживели низ непријатности на гостовању Новом Пазару

Врањанци нису од оснивања клуба имали сличних непријатности на гостовањима потврђује тренер Горан Јовић. Ни овога пута нема примедбе на понашање публике и већег дела играча “Новог Пазара”. Није било ни вређања на националној основи, међутим понашање појединих чланова управе клуба је за сваку осуду.

Према речима Раденка Бошковића, комесара за такмичења Прве футсал лиге, који је био на утакмици, све неправилности су унете у записник, на чему су инсистирали и фудбалери из Врања. Против “Новог Пазара” је поднета пријава за лошу организацију, а клуб би требало да сноси још неке консеквенце.

Тренер Јовић каже да нашим фудбалерима не значи пуно то што ће Пазарци можда бити новчано, или некако другачије кажњени. На њих очигледно казне не утичу, јер су сличан инцидент приредили и фудбалерима САС-а из Зрењанина пре два кола.

Док не виде епилог целе приче Врањанци су се окренули новом првенственом сусрету који им предстоји већ у понедељак, када дочекују “Фонтану” из Чачка. Утакмица почиње у 19 сати.


#   Врање   Нови Пазар   Горан Јовић   футсал   Раденко Бошковић   мали фудбал
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима