Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vranjski fudbaleri doživeli niz neprijatnosti na gostovanju Novom Pazaru

rssBookmark and Share

Vranje 05.11.2014. RTV

Fudbaleri Kluba malog fudbala “Vranje” doživeli su niz neprijatnosti na prvenstvenoj utakmici u Novom Pazaru sa istoimenim timom.
Vranjanci su bili izloženi uvredama, psovkama, šamaranju i udaranju od strane nekolicine igrača i članova uprave “Novog Pazara”.
Atmosferu su dodatno podgrejale sudijske odluke koje su, uprkos situaciji na terenu, bile samo u korist domaćina.

Vranjski fudbaleri doživeli niz neprijatnosti na gostovanju Novom Pazaru

Vranjanci nisu od osnivanja kluba imali sličnih neprijatnosti na gostovanjima potvrđuje trener Goran Jović. Ni ovoga puta nema primedbe na ponašanje publike i većeg dela igrača “Novog Pazara”. Nije bilo ni vređanja na nacionalnoj osnovi, međutim ponašanje pojedinih članova uprave kluba je za svaku osudu.

Prema rečima Radenka Boškovića, komesara za takmičenja Prve futsal lige, koji je bio na utakmici, sve nepravilnosti su unete u zapisnik, na čemu su insistirali i fudbaleri iz Vranja. Protiv “Novog Pazara” je podneta prijava za lošu organizaciju, a klub bi trebalo da snosi još neke konsekvence.

Trener Jović kaže da našim fudbalerima ne znači puno to što će Pazarci možda biti novčano, ili nekako drugačije kažnjeni. Na njih očigledno kazne ne utiču, jer su sličan incident priredili i fudbalerima SAS-a iz Zrenjanina pre dva kola.

Dok ne vide epilog cele priče Vranjanci su se okrenuli novom prvenstvenom susretu koji im predstoji već u ponedeljak, kada dočekuju “Fontanu” iz Čačka. Utakmica počinje u 19 sati.


#   Vranje   Novi Pazar   Goran Jović   futsal   Radenko Bošković   mali fudbal
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima