Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Поништени избори у лесковачком СНС-у

rssBookmark and Share

Лесковац 26.03.2015. Југмедиа, Јужна Србија Инфо

Извршни одбор СНС поништио је недавно спроведене изборе у свих 75 месних одбора лесковачких напредњака, јер гласање није обављено тајним путем.

Поништени избори у лесковачком СНС-у

Актуелни председник Градског одбора и градоначелник Лесковца, Горан Цветановић, каже да ће се избори поновити по новим правилима који подразумевају тајно гласање за избор председника месних одбора и делегата за скупштину на којој се бира председник и градско руководство.

“Према новим правилима председници месних одбора ће, уместо на јавном, бити бирани на тајном гласању. То је разлог за понављање избора у свих 75 месних организација, али и прилика за кадровско јачање странке и учвршћивање наших редова”, истиче Цветановић.

Лесковчани су међу првима у Србији спровели страначке изборе и за 11. март заказали скупштину, која је такође одложена из централе СНС-а. Уместо скупштине Цветановић је тога дана, у раније изнајмљеном клубу “Сафир”, прославио 50. рођендан.

Нови изборни циклус биће окончан у априлу, а годишња скупштина одржаће се током маја. Цветановић каже да је у СНС у Лесковцу учлањено око 20.000 Лесковчана, од којих је 1.500 добило чланске књижице у последњих месец и по дана.

 


#   Лесковац   СНС   Горан Цветановић   избори
@sns_srbija @CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима