Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poništeni izbori u leskovačkom SNS-u

rssBookmark and Share

Leskovac 26.03.2015. Jugmedia, Južna Srbija Info

Izvršni odbor SNS poništio je nedavno sprovedene izbore u svih 75 mesnih odbora leskovačkih naprednjaka, jer glasanje nije obavljeno tajnim putem.

Poništeni izbori u leskovačkom SNS-u

Aktuelni predsednik Gradskog odbora i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, kaže da će se izbori ponoviti po novim pravilima koji podrazumevaju tajno glasanje za izbor predsednika mesnih odbora i delegata za skupštinu na kojoj se bira predsednik i gradsko rukovodstvo.

“Prema novim pravilima predsednici mesnih odbora će, umesto na javnom, biti birani na tajnom glasanju. To je razlog za ponavljanje izbora u svih 75 mesnih organizacija, ali i prilika za kadrovsko jačanje stranke i učvršćivanje naših redova”, ističe Cvetanović.

Leskovčani su među prvima u Srbiji sproveli stranačke izbore i za 11. mart zakazali skupštinu, koja je takođe odložena iz centrale SNS-a. Umesto skupštine Cvetanović je toga dana, u ranije iznajmljenom klubu “Safir”, proslavio 50. rođendan.

Novi izborni ciklus biće okončan u aprilu, a godišnja skupština održaće se tokom maja. Cvetanović kaže da je u SNS u Leskovcu učlanjeno oko 20.000 Leskovčana, od kojih je 1.500 dobilo članske knjižice u poslednjih mesec i po dana.

 


#   Leskovac   SNS   Goran Cvetanović   izbori
@sns_srbija @CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima