Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Веровали или не: "Ер Србија" по ниским ценама на 12 дестинација из Ниша - повратна карта до Тивта 48 евра

rssBookmark and Share

Ниш 16.05.2019. Јужна Србија Инфо

Од 15. јула домаћи авио-компанија превозиће путнике на 12 дестинација из Ниша, по ниско буџетним ценама. Повратна карта до Тивта и Гетеборга износиће 48 евра, а до Рима 73 евра у оба смера.

Веровали или не: "Ер Србија" по ниским ценама на 12 дестинација из Ниша - повратна карта до Тивта 48 евра

Тендер Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре за избор авио-превозника за 12 линија од јавног интереса је окончан. За међународни тендер, који је спроведен уз поштовање свих европских прописа, интересовање је показало неколико компанија, али је до завршетка стигла само једна исправна понуда, авио-компаније „Ер Србија“.

Авио-линије од јавног интереса, које ће бити организоване са аеродрома „Константин Велики“ у Нишу, одређене су на основу анализа и интересовања које су показали окрузи јужне Србије.

Влада Србије и Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре увођењем авио-линија од јавног интереса жели да помогне развоју неразвијених подручја Србије, као и да под повољним условима грађанима омогући најефикаснији вид транспорта ка најразвијенијим подручјима ЕУ.

Влада Србије је обезбедила средства у буџету за накнаду трошкова авио-компанијама за вршење услуге авио-превоза из Ниша на следећим линијама: Ниш-Нирнберг-Ниш, Ниш-Франкфурт/Хан-Ниш, Ниш-Рим-Ниш, Ниш-Хановер-Ниш, Ниш-Љубљана-Ниш, Ниш-Салцбург-Ниш, Ниш-Болоња-Ниш, Ниш-Будимпешта-Ниш, Ниш-Гетеборг-Ниш, Ниш-Фридрисхафен-Ниш, Ниш-Карлсруе-Ниш и Ниш-Тиват-Ниш.

Коментара: 0


#   Ниш   ЕУ   летови   Ер Србија   Црна Гора   Министарство грађевинарства
@airserbia @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима