Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Verovali ili ne: "Er Srbija" po niskim cenama na 12 destinacija iz Niša - povratna karta do Tivta 48 evra

rssBookmark and Share

Niš 16.05.2019. Južna Srbija Info

Od 15. jula domaći avio-kompanija prevoziće putnike na 12 destinacija iz Niša, po nisko budžetnim cenama. Povratna karta do Tivta i Geteborga iznosiće 48 evra, a do Rima 73 evra u oba smera.

Verovali ili ne: "Er Srbija" po niskim cenama na 12 destinacija iz Niša - povratna karta do Tivta 48 evra

Tender Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za izbor avio-prevoznika za 12 linija od javnog interesa je okončan. Za međunarodni tender, koji je sproveden uz poštovanje svih evropskih propisa, interesovanje je pokazalo nekoliko kompanija, ali je do završetka stigla samo jedna ispravna ponuda, avio-kompanije „Er Srbija“.

Avio-linije od javnog interesa, koje će biti organizovane sa aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu, određene su na osnovu analiza i interesovanja koje su pokazali okruzi južne Srbije.

Vlada Srbije i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture uvođenjem avio-linija od javnog interesa želi da pomogne razvoju nerazvijenih područja Srbije, kao i da pod povoljnim uslovima građanima omogući najefikasniji vid transporta ka najrazvijenijim područjima EU.

Vlada Srbije je obezbedila sredstva u budžetu za naknadu troškova avio-kompanijama za vršenje usluge avio-prevoza iz Niša na sledećim linijama: Niš-Nirnberg-Niš, Niš-Frankfurt/Han-Niš, Niš-Rim-Niš, Niš-Hanover-Niš, Niš-Ljubljana-Niš, Niš-Salcburg-Niš, Niš-Bolonja-Niš, Niš-Budimpešta-Niš, Niš-Geteborg-Niš, Niš-Fridrishafen-Niš, Niš-Karlsrue-Niš i Niš-Tivat-Niš.

Komentara: 0


#   Niš   EU   letovi   Er Srbija   Crna Gora   Ministarstvo građevinarstva
@airserbia @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima