Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Италијански произвођач "малих кућних" апарата запошљава у Лесковцу 2.000 људи?

rssBookmark and Share

Лесковац 22.09.2018. Јужна Србија Инфо

Након обиласка компанија „Аутостоп“ и „ Лескобегс“ градоначелник др Горан Цветановић је на конференцији за медије говорио о преговорима са потенцијалним инвеститором из Италије који ће, уколико у Лесковцу отвори свој погон, запослити око 2000 радника.

Италијански произвођач "малих кућних" апарата запошљава у Лесковцу 2.000 људи?

Цветановић није желео да прецизира о којој компанији је реч, рекавши да се ради о произвођачу малих кућни апарата и објаснивши да су руководиоци ове компаније посебно интересовање исказали за Град Лесковац и потенцијале које нуди.

Говорећи о потенцијалном инвеститору, он је најавио да ће представници италијанске компаније октобра месеца одржати интервју са потенцијалним радницима и овом приликом најавио да ће сви заинтересовани бити обавештени о времену одржавања интервјуа.

„Прошле недеље руководиоци италијанске компаније били су у мом кабинету на разговору. Разговарао сам и са нашим амбасадором у Италији и он ми је пренео њихове импресије о Лесковцу. Долазе овде да интервјуишу радну снагу и желим да ми представници медија обавештавањем потенцијалних радника помогну да у наш град доведемо још једног инвеститора“, казао је градоначелник.

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   фабрика   инвеститори   апарати   Италија   кућни апарати
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима