Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Italijanski proizvođač "malih kućnih" aparata zapošljava u Leskovcu 2.000 ljudi?

rssBookmark and Share

Leskovac 22.09.2018. Južna Srbija Info

Nakon obilaska kompanija „Autostop“ i „ Leskobegs“ gradonačelnik dr Goran Cvetanović je na konferenciji za medije govorio o pregovorima sa potencijalnim investitorom iz Italije koji će, ukoliko u Leskovcu otvori svoj pogon, zaposliti oko 2000 radnika.

Italijanski proizvođač "malih kućnih" aparata zapošljava u Leskovcu 2.000 ljudi?

Cvetanović nije želeo da precizira o kojoj kompaniji je reč, rekavši da se radi o proizvođaču malih kućni aparata i objasnivši da su rukovodioci ove kompanije posebno interesovanje iskazali za Grad Leskovac i potencijale koje nudi.

Govoreći o potencijalnom investitoru, on je najavio da će predstavnici italijanske kompanije oktobra meseca održati intervju sa potencijalnim radnicima i ovom prilikom najavio da će svi zainteresovani biti obavešteni o vremenu održavanja intervjua.

„Prošle nedelje rukovodioci italijanske kompanije bili su u mom kabinetu na razgovoru. Razgovarao sam i sa našim ambasadorom u Italiji i on mi je preneo njihove impresije o Leskovcu. Dolaze ovde da intervjuišu radnu snagu i želim da mi predstavnici medija obaveštavanjem potencijalnih radnika pomognu da u naš grad dovedemo još jednog investitora“, kazao je gradonačelnik.

Komentara: 0


#   Leskovac   Goran Cvetanović   fabrika   investitor   aparati   Italija   kućni aparati
@CvetanovicG @


 


[ Dodaj komentar ]