Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након промене руководства у ЈП "Аеродром Ниш" и недостатка сигурних гостију, затворен ресторан на нишком аеродрому

rssBookmark and Share

Ниш 04.11.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Ресторан на нишком аеродрому „Константин Велики“ у власништву фирме "Авио крило", затворен је 1. новембра.
Иако су се у јавности појавили наводи да је аеродромски ресторан затворен због смањења броја путника, извор Јужне Србије Инфо тврди да је разлог потпуно друге природе.

Након промене руководства у ЈП "Аеродром Ниш" и недостатка сигурних гостију, затворен ресторан на нишком аеродрому

"Ако су тачне информације да је ресторан на нишком аеродрому затворен због смањења броја путника, због чега онда није затворена и продавница која је у саставу исте фирме, закупца?", пита се наш извор.

"Очигледно је да се закупац није снашао у тој врсти угоститељства и претерано се ослањао на "сигурне госте". Јавна је тајна да је аеродромски ресторан највише приходовао од ЈП "Аеродром Ниш", а након промене директора предузећа, као и недостатка, "утицајних посредника" из РРА "Југ", престала су таква "спонзорства" на штету грђана", тврди наш саговорник.

Иначе, уговор о закупу је важио до 3. маја 2019. године, али је раскинут уз најаву од осам дана раније, према клаузули "промена услова пословања".

Из ЈП "Аеродром Ниш" кажу "да је ресторан привремено не ради након отказа закупца. Уговором о закупу између Јавног предузећа ,,Аеродром Ниш“ и закупца ,,Авио крило“ који је потписан 11. марта 2016. године предвиђен је отказни рок од осам дана за раскид уговора. Закупац је најавио раскид уговора 22. октобра 2018. године са престанком рада на дан 31. октобра 2018. године"

Они додају, да се интензивно ради на поновном успостављању угоститељских услуга на аеродрому. 

Коментара: 0


#   Ниш   аеродром   Владица Ђурђановић   Авио крило предузеће
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима