Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Од "љубави до мржње": Смена Аврамовића са места поверника СНС у Пантелеју увод за разрешење са положаја директора РРА "Југ"

rssBookmark and Share

Ниш 23.08.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Бојан Аврамовић један од челника "Нове Србије", потом повереник ОО СНС-а за нишку општину Пантелеј, директор Регионалне развојне агенције "Југ", смењен је са политичке функције у водећој странци.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

На његово место дошао је "СНС тројац", Братимир Васиљевић, Бојан Маринковић и Саша Новићевић.

Аврамовић, некада познат по врло експлицитним изјавама, покушавајући да се "додовори" Влади Србије (лична иницијатива), као што су, "Нишлије су штетне по државау" и "медије треба мало притегнути", након најава о промени власништава нишког аеродрома, мења свој став за "360 степени" и постаје изразити критичар градске власти и ресорног минстарства на челу са Зораном Михајловић.

Интересантно је да некада "непријатељи", "Удружени покрет слободних станара" (УПСС), који су чак тражили његову смену због непримерених изјава, сада имају приближно сличне ставове, блиске Иницијатици "Не дамо нишки аеродром".

Сада већ бивши поверник ОО СНС Пантелеј, је ишао тако далеко, да је 3. априла ове године, на сатанку ГрО СНС у Нишу, "оптужио" министарку Михајловић да манипулише подацима везаним за нишки аеродром и рекао "да ће он поднети остaвку на све функције, ако она остане и даље на месту министра".

Он је себе често у јавности истицао као особу која је одговорна за успешан развој нишког аеродрома, притом бранећи, као и дан данас, на друштвеним мрежама ставове свог дугогодишњег колеге Владице Ђурђановића, такође политичког конверта и бившег директора аеродрома "Константин Велики".

Да ли је Аврамовићева промена става изазавана, могућим губитком издашних примања у РРА "Југ" која нису мала, (незванично) 120.000 примања, стимулација 70.000 динара, службена картица и џип, или је још један од "бораца за истину", показаће време.

Једно је јасно, он је још увек директор Регионалне развојне агенције "Југ", и даље прима плату од Града.

 


#   Ниш   СНС   Зорана Михајловић   Влада Републике Србије   аеродром   Братимир Васиљевић   Бојан Аврамовић   РРА ЈУГ   Владица Ђурђановић   Бојан Маринковић
@sns_srbija @Vlada_SR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима