Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Od "ljubavi do mržnje": Smena Avramovića sa mesta povernika SNS u Panteleju uvod za razrešenje sa položaja direktora RRA "Jug"

rssBookmark and Share

Niš 23.08.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Bojan Avramović jedan od čelnika "Nove Srbije", potom poverenik OO SNS-a za nišku opštinu Pantelej, direktor Regionalne razvojne agencije "Jug", smenjen je sa političke funkcije u vodećoj stranci.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Na njegovo mesto došao je "SNS trojac", Bratimir Vasiljević, Bojan Marinković i Saša Novićević.

Avramović, nekada poznat po vrlo eksplicitnim izjavama, pokušavajući da se "dodovori" Vladi Srbije (lična inicijativa), kao što su, "Nišlije su štetne po državau" i "medije treba malo pritegnuti", nakon najava o promeni vlasništava niškog aerodroma, menja svoj stav za "360 stepeni" i postaje izraziti kritičar gradske vlasti i resornog minstarstva na čelu sa Zoranom Mihajlović.

Interesantno je da nekada "neprijatelji", "Udruženi pokret slobodnih stanara" (UPSS), koji su čak tražili njegovu smenu zbog neprimerenih izjava, sada imaju približno slične stavove, bliske Inicijatici "Ne damo niški aerodrom".

Sada već bivši povernik OO SNS Pantelej, je išao tako daleko, da je 3. aprila ove godine, na satanku GrO SNS u Nišu, "optužio" ministarku Mihajlović da manipuliše podacima vezanim za niški aerodrom i rekao "da će on podneti ostavku na sve funkcije, ako ona ostane i dalje na mestu ministra".

On je sebe često u javnosti isticao kao osobu koja je odgovorna za uspešan razvoj niškog aerodroma, pritom braneći, kao i dan danas, na društvenim mrežama stavove svog dugogodišnjeg kolege Vladice Đurđanovića, takođe političkog konverta i bivšeg direktora aerodroma "Konstantin Veliki".

Da li je Avramovićeva promena stava izazavana, mogućim gubitkom izdašnih primanja u RRA "Jug" koja nisu mala, (nezvanično) 120.000 primanja, stimulacija 70.000 dinara, službena kartica i džip, ili je još jedan od "boraca za istinu", pokazaće vreme.

Jedno je jasno, on je još uvek direktor Regionalne razvojne agencije "Jug", i dalje prima platu od Grada.

 


#   Niš   SNS   Zorana Mihajlović   Vlada Republike Srbije   aerodrom   Bratimir Vasiljević   Bojan Avramović   RRA JUG   Vladica Đurđanović   Bojan Marinković
@sns_srbija @Vlada_SR @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima