Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Виз ер" привремено укида летове из Ниша до Беча и Дортмунда

rssBookmark and Share

Ниш 03.02.2024. Јужна Србија Инфо

Нискотарифни авио-превозник "Виз ер" у наредној летњој сезони привремно обуставља летове до Беча и Дортминда са аеродрома "Константин Велики", саопштено је из нишког аеродрома.

Фото: Аеродром Ниш
Фото: Аеродром Ниш

"Иако је 2023. година била најбоља од када Аеродром „Константин Велики” у Нишу постоји, на почетку 2024. се суочавамо са ситуацијом да је први нискотарифни авио-превозник Биз ер, који је успоставио редован саобраћај са нашег аеродрома, приморан да у оквиру своје мреже линија у наредној летњој сезони привремено прекине летове до Беча и Дортмунда.

Разлог редукције који се не односи само на наш аеродром него и на читаву њихову мрежу, како су нам пренели, лежи у чињеници да се ова авио-компанија сусреће са потешкоћама у раду због проблема са ванредним сервисима и прегледима мотора.

Подсећамо наше путнике да своја права у вези отказаних летова могу остварити путем званичног сајта или кол-центра авио-компаније Виз ер.

Надамо се да ће се ситуација што пре стабилизовати и да ће компанија Виз ер, као један од најзначајнијих наших превозиоца наставити да и у наредном периоду својим путницима обезбеди разноврсан број дестинација. До тада, нашим путницима у понуди биће укупно седам недељних летова Виз ер-а ка Базелу и Мемингену. Сви путници који желе да из Ниша лете до Беча могу то и даље чинити преко авио-компаније "Рајан ер", додају.


#   Ниш   Беч   аеродром Константин Велики   Виз Ер   Дортмунд   Рајан ер
@NisAirport @wizzair @Ryanair @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима