Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Заслужно признање за "Мотел Предејане" и "Здравље Актавис"

rssBookmark and Share

Лесковац 27.10.2016. Јужна Србија Инфо

У Свечаној сали Скупштине града јуче су компанији "Здравље Актавис" и Мотелу Предејане додељена признања „Лидер одрживог развоја и конкурентности Подунавског регона“.

Заслужно признање за "Мотел Предејане" и "Здравље Актавис"

У Свечаној сали Скупштине града данас су компанији "Здравље Актавис" и Мотелу Предејане додељена признања „Лидер одрживог развоја и конкурентности Подунавског регона“.

Признања овим компанијама стигла су од Дунавског бизнис форума који је недавно одржан у Новом саду под покровитељством Владе Војводине и Привредне коморе Србије, а у организацији Медиа Инвент-а и новосадског Универзитета. Признања им је уручио Владо Маркановић, директор Медиа Инвента, а поред њега данашњој свечаности присуствовао је и професор др Радован Пејановић, председник Организационог одбора Дунавског бизнис форума.

На истом Форуму, Град Лесковац добио је признање "Златни кључ - отворени градови", док је организација Медиа Инвент маја месеца Граду Лесковцу уручила признање "Капетан Миша Анастасијевић" за најуспешнију локалну самоуправу у региону.

- Река Дунав спаја многе земље и као таква са својим потенцијалима чини основу за развојне пројекте. Зато ми је изузетно драго што смо постали део Дунавског бизнис форума и што су његови организатори видели наш квалитет и наградили нас. Верујем да су ова признања доказ да је препознат наш рад на побољшању живота у свим сферама, а за нас су она додатни подстрек да наставимо да вредно радимо. Најтежа ствар у вези са успехом је то што морате да наставите да будете успешни, казао је градоначелник Цветановић, чeститајући добитницима и истичући да им је ово мотив више да наставе да се развијају.

Међу компанијама које су добиле признање "Лидер одрживог развоја и конкурентности Подунавског региона" је и ДИБ Бујановац.

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   Предејане   признање   Капетан Миша Анастасијевић   Здравље Актавис     Подунавски регион
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима