Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Позната свртокуришта по Лесковац

rssBookmark and Share

Лесковац 12.07.2013. Autor: Koe Ima Po Grad

Смештен на изузетној локацији у самом центру града који иде у пропас’ нуди пријатан амбијент пун с кокоше мисирке, дивљи голуби и гугутке. Додатно изненађење за гости настаје у сумрак, јер је хотел опремљен и са најновији слепи мишеви. Са његови 80 лежајева кој зна кој сад располаже. Кршена стакла овог велелепног објекта утепаће на место сваког ко им се приближи. На две ‘иљаде квадрата простире се мемла која просто мами пролазнике да бегав преко улицу.

Позната свртокуришта по Лесковац
Лето је стигло, а нас нема куче за ко’е да не у’вати да не ицепи. Зато су и овеј године омиљене туристичке дестинације увече у град и преко дан на столичку пред кућу.

Лесковац као и сви туристички центри спремно дочекује многобројни туристи који пролазив поред њега док идев за Грчку. Туристичке понуде “Загазите Ветерницу 2013″ и “Морава – ошљак инцлусиве” које сам описао прошлу годину у овој време и даље су актуелне и интересовање не јењава. Због овуј навалицу страни и домаћи туристи неопходно је да се овај пут каже нешто од смештајни капацитети који имамо у понуду или нароцки речено “куде ће спијемо”.

Хотел Београд

Лоциран на главну улицу, један је од најопљачканији хотели овог региона. Само три километра удаљен од прву писту, а триста и нешто километра од аеродром од кој’ мож’ и да полетите.

Једна страна објекта гледа на прелеп парк који је преко дан пун с људи који су закасали у Услужни центар, а ништа мање занимљиво је и у вечерњи часови кад обилује с мал’умници.

Са друге стране, ова прчварница нуди поглед на улицу са које допиру умирујући звуци од кочење кола, стартовање мотори и турирање аутобуси од пет ујт’ру.

Хотел има 194 кревета у 114 соба, кубик ђубре равномерно распоређен у 44 једнокреветних соба, 100 кила прашину у 56 двокреветних и поганци у 10 трокреветних соба. Док је имала плата за радници све собе су имале телефони и телевизори.

Објекат поседује ресторан у кој су сви из Лесковац који су остали до крај у школу славили матуру и у који уједно нема ништа касветно да се изеде већ деценијама, што само говори о традицији овог комплекса.

Хотел је популаран и међу сами Лесковчани који су, и поред потпуно опремљеног породичног дома, сповирали овде швалерке по цел’ дан. Своје задовољство услугама нису крили пред жену, тако да су и оне често с тојагу у руке биле чести посетиоци хотела.

Ради безбедности својих посетилаца улазна врата поседују катанац и ланац дебљине – подебел од руку, ал’ гости у свако доба дана мож’ да се муну кроз неку од многобројих рупа које постојив на објекту. Хотел је отворен до попуне слободних капацитета или до се неки не сети да запиши теј рупке.

Хотел Дубочица

Смештен на изузетној локацији у самом центру града који иде у пропас’ нуди пријатан амбијент пун с кокоше мисирке, дивљи голуби и гугутке. Додатно изненађење за гости настаје у сумрак, јер је хотел опремљен и са најновији слепи мишеви.

Са његови 80 лежајева кој зна кој сад располаже. Кршена стакла овог велелепног објекта утепаће на место сваког ко им се приближи. На две ‘иљаде квадрата простире се мемла која просто мами пролазнике да бегав преко улицу.

Доњи излози су генијалношћу његових власника замењени з д’ске на који сви по ред лепив постери, тако ће туристи имати прилике да видив кој клуб да посетив током свог изласка из овај буџак као и кол’ко коштав часови за математику и енглески.

У склопу хотела је и ресторан у који је пола Подв’рце правило испраћај или женило Роналда са Елизабету. Ћошка овог хотела посебно је била значајна за привредни и економски развој Јабланичког округа. Сваки други Лесковчанин кој је имао пецто марке у џеп гу је бар једном закупија и покушао да пра’и бизнис. То је све допринело да се овај објекат осавремени и да се од све у њега дрвена врата која су красила ћошку прва прејебев. Данас се само ретки сећају да сте туј могли да купите тост са шумку и саламу или уживате у “Схоцк” жваке после пљескавицу с лук.

Поред паучину, бубаљке и в’шке овај објекат поседује и два отвора за лифт кроз који ће сваки од гостију имати прилике да пропадне у своје слободно време. Поред тога, пун пансион у овом објекту укључује могућност да приликом боравка ицепите од нешто главу.

Зграда хотела је била погођена з две авионске бомбе за време Другог свецког рата, а приватизација је потпомогла да она и дан дан’с очува тај свој аутентични изглед. Топло ви препоручујемо да свратите у овај хотел у свако доба дана и ноћи – можда баш овде пронађете свој мир ил’ нешто кое ће украдете.

Мотел Атина

Некада познато свртокуриште, а данас пустелија, лоциран је међу шибљинке на периферији града. За оне који желе да побегнев од свакодневни проблеми ил да одморив пошто ги је милиција написала казну за жмигавац кад су се искључили од аутопут, ово је идеално место.

Близина аутопута има своје предности – док кусате нешто са богатог менија ресторана мотела врло је могуће да вам неко улети са свем кола кроз прозор у тањир. Оно што краси ово место је врчкољ кучики који три дана ‘леб нису јели. То је само један део флоре и фауне којом одише овај угоститељски објекат. Други део је трава повећа него у џунглу.

Не требамо занемарити и богат програм који се пружа туристима у вечерњим часовима. Кукумевке су активни учесници ноћног живота овога краја, тако да нема ни мојега да се наспијете. Свака ћошка овог комплекса погодна је за замочување тако да је навалица гостију који је притерало велика. Неретко овај комплекс угости и неког лопова.

Уколико имате среће да заврне киша, мотел нуди прегршт отворени базени око њега који неће мож’ да промашите на путу за ово одмаралиште. У непосредној близини је и пумпа на коју боље да се не ‘ватате за ништа јер дерев. Сипуј гориво за ‘љаду динара и бегај, је једно од правила које треба применити.

Поред свега горе наведеног у близини се налази и стовариште с једно врзано куче, пијац пун с хоштаплери који продавав кола, као и Ауто мото савез који ће вам за само ‘иљаду евра продувати дизне и очистити свећице. За све ближе информације о резервацији и ценама упитати код камионџије који спијев пред мотел.


#   Лесковац   угоститељски објекат   услужни центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима