Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Алексинчани спасили 600 људи

rssBookmark and Share

Алексинац 18.05.2014.

Никола Кумановић, директор риболовачкоге установе Јужна Морава 2 је кренуо за Обреновац, заједно са својим сарадницима, и три велика чамца.

Алексинчани спасили 600 људи

"Пошли у петак увече у Обреновац на своју руку јер сам сматрао да треба да будемо тамо. Нису нас пустили у Обреновац одмах, већ у суботу ујутру. Пошло нас осморица са 3 возила и 3 чамца.

Трагедија и жалост свуда. Замисли само ово као свој град,улицу,продавницу и друго.

Једном речју жалосно и срећан сам што смо били тамо, јер речи захвалности оних људи у чамцима не могу се описати .

Било је врло напорно и по нама пребацили смо до ноћи око 600 одраслих, деце и немали број животиња, а затим смо се касно увече спаковали и отишли јер су пристигли спасиоци из више европских земаља тако да сматрам да би после тога било велике гужве и да је посо требало препустити професионалцима, а да смо ми са наше стране дали свој допринос у евакуацији угрожених људи."

У његовој екипи били су и: Нинослав Миленковић, Небојша Живојиновић, Братислав Цветковић, Зоран Јовановић, Љубиша Бојовић, Драган Мијајловић и Горан Тењовић.

Коментара: 0


#   Алексинац   поплава     Зоран Јовановић   спасиоци   Обреновац   Никола Кумановић   Нинослав Миленковић   Небојша Живојиновић   Братислав Цветковић   Љубиша Бојовић   Драган Мијајловић   Горан Тењовић   поплава 2014
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима