Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Асфалтирана Нишка улица

rssBookmark and Share

Прокупље 06.11.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Акција асфалтирања градских улица у Прокупљу се наставља. Након асфалтирања делова четири улице, овај посао je завршен и у Нишкој.

Асфалтирана Нишка улица

Завршним радовима у овој улици присуствовали су председник и заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић и Илија Ђедовић и чланови Општинског већа Филип Јовановић, Дејан Лазић и Љубиша Благотић.

- Чинимо све да побољшамо услове живота наших суграђана. Акција асфалтирања улица, која је почела у октобру, настављена је и током првих новембарских дана. За радове у Нишкој улици из скромног буџета Општине Прокупље издвојено је 3,5 милиона динара, изјавио је Пауновић и додао да ће се тренд асфалтирања, реновирања и крпљења ударних рупа наставити и у наредном периоду, не само у граду, него и у сеоским срединама.

Уређењем градских улица настојимо да омогућимо већу безбедност свих учесника у саобраћају, нарочито деце и ђака, нагласио је председник прокупачке Општине.

Од мештана ове улице, чија је дужина скоро 400 метара, сазнали смо да она постоји још од 1959. године и да је након 55 година добила асфалт. 

Коментара: 0


#   Прокупље   Љубиша Благотић     асфалтирање   Мирољуб Пауновић   Илија Ђедовић   Филип Јовановић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима