Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Асфалтирање градских улица

rssBookmark and Share

Прокупље 24.10.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Током октобра асфалтиран је део појединих улица у граду, као што су Дринска и Каменоломска. Ове улице са сарадницима обишао је данас председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић.

Асфалтирање градских улица

Након обиласка председник је изјавио да је задовољан урађеним послом и да ће се асфалтирање наставити и у наредном периоду.

- Поједине улице, као што су ове које су асфалтиране, налазе се у вишим зонама и током великих киша страдају током наноса песка и земље, што нам ствара додатне трошкове. До краја октобра требало би да се асфалтира и део  Вуковарске, рекао је Пауновић и додао да ће тренд радова на путној мрежи бити настављен у складу са финансијским могућностима.

Општински већник за инфраструктуру Филип Јовановић рекао је да је ове године за санацију и асфалтирање улица, као и крпљење ударних рупа на категорисаним и некатегорисаним путевима на територији прокупачке општине, из буџета локалне самоуправе издвојено близу 10 милиона динара.

- И поред тешке финансијске ситуације обезбедили смо одређена средства и за путну мрежу. Радови на улицама и путевима рађени су, како у градским, тако и у сеоским срединама, изјавио је Филиповић и додао да су до  краја ове године планирани радови и на другим улицама.

Коментара: 1


#   Прокупље   улице   асфалтирање   Мирољуб Пауновић   Филип Јовановић
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-0)

  milan, 25.10.2014.:
  Želim da čestitam stanovnicima Borske ulice, ne znam koliko su oni zadvoljni.
  Ali ja kao stanovnik Kamenolomske ulice, moram da primetim da je asfaltirano oko 30 metara, samog priključka Kamenolomske ulice sa magistralnim putem Niš-Priština.
  Moram da napomenem da SVAKI put koji se priključuje na magistralni put MORA biti asfaltiran, iz bezbednosnih razloga.

  Ovime želim da ZAHVALIM gradu na trudu da asfaltiraju priključak na magistralni put ( zapravo ovo je drugi put da se isti deo asfaltira, prvi put je bio asfaltiran pre oko 20 godina ).

  Da bi se rešio problem sa kišnim bujicama koje iznose zemlju na magistralni put ( iz Kamenolomske ulice ) mora se više truda uložiti, jer se ista lokacija čisti više puta godišnje, a to košta, da ne spominjem bezbednost saobraćaja koja je ugrožena.


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима