Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Asfaltiranje gradskih ulica

rssBookmark and Share

Prokuplje 24.10.2014. JužnaSrbija.Info

Tokom oktobra asfaltiran je deo pojedinih ulica u gradu, kao što su Drinska i Kamenolomska. Ove ulice sa saradnicima obišao je danas predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

Asfaltiranje gradskih ulica

Nakon obilaska predsednik je izjavio da je zadovoljan urađenim poslom i da će se asfaltiranje nastaviti i u narednom periodu.

- Pojedine ulice, kao što su ove koje su asfaltirane, nalaze se u višim zonama i tokom velikih kiša stradaju tokom nanosa peska i zemlje, što nam stvara dodatne troškove. Do kraja oktobra trebalo bi da se asfaltira i deo  Vukovarske, rekao je Paunović i dodao da će trend radova na putnoj mreži biti nastavljen u skladu sa finansijskim mogućnostima.

Opštinski većnik za infrastrukturu Filip Jovanović rekao je da je ove godine za sanaciju i asfaltiranje ulica, kao i krpljenje udarnih rupa na kategorisanim i nekategorisanim putevima na teritoriji prokupačke opštine, iz budžeta lokalne samouprave izdvojeno blizu 10 miliona dinara.

- I pored teške finansijske situacije obezbedili smo određena sredstva i za putnu mrežu. Radovi na ulicama i putevima rađeni su, kako u gradskim, tako i u seoskim sredinama, izjavio je Filipović i dodao da su do  kraja ove godine planirani radovi i na drugim ulicama.

Komentara: 1


#   Prokuplje   ulice   asfaltiranje   Miroljub Paunović   Filip Jovanović
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-0)

  milan, 25.10.2014.:
  Želim da čestitam stanovnicima Borske ulice, ne znam koliko su oni zadvoljni.
  Ali ja kao stanovnik Kamenolomske ulice, moram da primetim da je asfaltirano oko 30 metara, samog priključka Kamenolomske ulice sa magistralnim putem Niš-Priština.
  Moram da napomenem da SVAKI put koji se priključuje na magistralni put MORA biti asfaltiran, iz bezbednosnih razloga.

  Ovime želim da ZAHVALIM gradu na trudu da asfaltiraju priključak na magistralni put ( zapravo ovo je drugi put da se isti deo asfaltira, prvi put je bio asfaltiran pre oko 20 godina ).

  Da bi se rešio problem sa kišnim bujicama koje iznose zemlju na magistralni put ( iz Kamenolomske ulice ) mora se više truda uložiti, jer se ista lokacija čisti više puta godišnje, a to košta, da ne spominjem bezbednost saobraćaja koja je ugrožena.


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima