Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Брига о младим, талентованим Нишлијама

rssBookmark and Share

Ниш 01.08.2017. Јужна Србија Инфо

Град Ниш наставиће да подржава активности младих, талентованих људи који остварују врхунске резултате на престижним међународним и домаћим такмичењима из различитих научних области или спорта

Брига о младим, талентованим Нишлијама

Ово је речено на данашњем пријему приређеном у Градској кући за неке од њих који су последњих месеци учествовали на скуповима ван земље уз подршку Града Ниша.

У последња два месеца Град Ниш је, преко своје Канцеларије за младе, подржао учешће чак 57 младих талената на различитим скуповима и такмичењима, а како је речено, у наредној години настојаће се да средства за ову намену буду још већа.

Град Ниш труди се да помогне младим талентованим људима да наставе свој развој и унапређују своја знања и ван граница наше земље, али и да створи неопходне услове да се у Нишу наука развија и да њоме ови млади људи могу да се баве у свом родном граду.

Млади талентовани људи су драгоцен људски ресурс који треба представити и помоћи у сваком погледу како би остали у свом граду, у својој земљи и ту представили своје резултате.

Брига о младима мора да буде системска и континуирана како бисмо унапредили њихов положај и обезбедили њихово активно учешће у друштву. Град управо то и ради како би омогућио да све већи број младих управо у Нишу гради своју каријеру и ствара своје породице.

Коментара: 0


#   Ниш   млади   Канцеларија за младе   Дарко Булатовић   талентовани   Бранислав Качар
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима