Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Добра сарадња Нишавског округа и општине Гаџин Хан, резултирала донацијом КЦ Ниш

rssBookmark and Share

Ниш 16.10.2019. Јужна Србија Инфо

Није први пут да Нишавски управни округ својим посредовањем, омогући помоћ за Клинички центар у Нишу, кроз донације најпотребнијих ставри, које олакшавају боравак пацијената у тој здравственој установи. Јуче је након координације Округа и локалне самоуправе у Гаџином Хану, Кц Ниш уручено 80 столица за чекаонице.

Добра сарадња Нишавског округа и општине Гаџин Хан, резултирала донацијом КЦ Ниш

„Сарадња Нишавског округа и Клиничкког центра траје већ две године, данашња акцијја је само наставак и резултат је добре организације и одазива локалне самоуправе и друштвено одгвоворних компанија. Свака помћ КЦ је веома важна, јер ка њему гравитира око два милиона људи", рекла је начелница Драгана Сотировски и позвала остале, да следе овакве акције.

Као вид подстицаја друштвено одговорном понашању локалних самоуправа, Нишавски округ  ће следеће недеље општини Гаџин Хан, донирати службено возило. 

„Помоћ је изузетно добродошла, посебно након пресељења Очне и ОРЛ клинике у простор некадашњих хирурших клиника, успостављања топле везе између Гинекологије и Дечијих клиника, премештања Клинике за плућне болеснике из Кнез Села у Ниш, полако се приводи крају адаптација старог Клиничког центра“, каже директор Клиничког центра професор др Зоран Радовановић и додаје да сви радови треба да буду гитови за 15 дана.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Драгана Сотировски   Гаџин Хан   Зоран Радовановић   донација
#GradonacelnicaN @tigerzoki @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима