Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Грађевински и комунални проблеми тема разговора инспектора и грађана у Нишавском округу

rssBookmark and Share

Ниш 10.12.2019. Јужна Србија Инфо

У данашњој акцији Нишавског управног округа ,,Отворена врата”, више од 40 људи разговарало је са републичким и градским инспекторима. Највише пријава било је због имовинских, грађевинских и комуналних проблема и примене Закона о озакоњењу. Са грађанима су разговарали инспектори из десетак министарстава и 16 инспекцијских служби као и градски инспектори чиме је Градска управа Ниша подржала ову акцију.

Грађевински и комунални проблеми тема разговора инспектора и грађана у Нишавском округу

„Ови сусрети су веома важни јер, иако су инспектори доступни свакодневно у Округу, суграђани се у „Отвореним вратима“ срећу на једном месту и са градским и републичким инспекторима“, истакла је начелница Нишавског округа и подсетила да се поменута акција одржава два пута годишње.

Начелница Округа најавила је да ће од почетка наредне године примати грађане и у другим локалним самоуправама, заједно са председницима општина и њиховим сарадницима.

„Отићи ћемо и у најудаљенија места Округа и разговараћемо са људима који имају шта да питају, да изнесу своје проблеме и предлоге“.

Наредне године наставиће се и акција „Караван“, сусрети инспектора са представницима општина и локалних самоуправа Нишавског управног округа.  

Коментара: 0


#   Ниш   комуналије   Драгана Сотировски   инспектори   Нишавски управни округ   грађевинарство
#GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима