Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Građevinski i komunalni problemi tema razgovora inspektora i građana u Nišavskom okrugu

rssBookmark and Share

Niš 10.12.2019. Južna Srbija Info

U današnjoj akciji Nišavskog upravnog okruga ,,Otvorena vrata”, više od 40 ljudi razgovaralo je sa republičkim i gradskim inspektorima. Najviše prijava bilo je zbog imovinskih, građevinskih i komunalnih problema i primene Zakona o ozakonjenju. Sa građanima su razgovarali inspektori iz desetak ministarstava i 16 inspekcijskih službi kao i gradski inspektori čime je Gradska uprava Niša podržala ovu akciju.

Građevinski i komunalni problemi tema razgovora inspektora i građana u Nišavskom okrugu

„Ovi susreti su veoma važni jer, iako su inspektori dostupni svakodnevno u Okrugu, sugrađani se u „Otvorenim vratima“ sreću na jednom mestu i sa gradskim i republičkim inspektorima“, istakla je načelnica Nišavskog okruga i podsetila da se pomenuta akcija održava dva puta godišnje.

Načelnica Okruga najavila je da će od početka naredne godine primati građane i u drugim lokalnim samoupravama, zajedno sa predsednicima opština i njihovim saradnicima.

„Otići ćemo i u najudaljenija mesta Okruga i razgovaraćemo sa ljudima koji imaju šta da pitaju, da iznesu svoje probleme i predloge“.

Naredne godine nastaviće se i akcija „Karavan“, susreti inspektora sa predstavnicima opština i lokalnih samouprava Nišavskog upravnog okruga.  

Komentara: 0


#   Niš   komunalije   Dragana Sotirovski   inspektori   Nišavski upravni okrug   građevinarstvo
@GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima