Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И ове године "Улица даривања" у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 23.07.2021. Јужна Србија Инфо

Прокупчани су у оквиру Градске славе у част заштитника града Светог Прокопијa, по пети пут уживали у привредно туристичкој манифестацији „Улица даривања“. Штандови са богатом понудом, дефиле чланова прокупачких културно уметничких друштава и њихових гостију, као и сада већ традиционална подела медењака различитих боја и облика за најмлађе суграђане, изазвали су одушевљење.

И ове године "Улица даривања" у Прокупљу

Своје производе изложиле су многобројне фирме, као што су СЗТР „ЧУТУРА“, пчеларско удружење „Јастребац“, месаре „Јухор“, „Митровић“ и „Бифтек“, пекара „Бонђорно“, Житопек Ниш као и посластичара „Топлица“.  Учешће на манифестацији узела је и компанија Пионир огранак Хисар у Прокупљу, чијим су се производима почастили и засладили прокупачки млади спортисти, фолклораши, деца из Дневног боравка „Сунце“, која су имала и свој штанд на „Улици даривања“ и заједно са Прокупчанима поделили радост славског дана.

Прокупчани су се почастили и производима из пекаре „Невен“. За ову прилику Туристичка организација Прокупља поделила је око 300 Ковид -19 пакетића за које је финансирало кроз пројекат Министарство трговине, туризма и телекомуникације.

Задовољство на овој манифестацији, нису крили ни излагачи, ни Прокупчани, јер сматрају да ово представља прави начин да се произвођачи непосредно упознају за жељама потрошача, али и да се купци упознају са понудом, која им се нуди у прокупачким продавницама.

Драго нам је што смо имали свој штанд на Улици даривања. и што заједно са нашим суграђанима и гостима можемо поделити радост славе Светог Прокопија, јер као сваки добри српски домаћин и наша фирма је свесна да је овај дан од великог значаја за сваког од нас и са поносом и посебном одговорношћу смо узели учешће у овој манифестацији, рекли су представници месаре Митровић.

СЗТР „ЧУТУРА“ је од самог почетка са Улицом даривања и овог пута нису одустали од традиције да имају лепо уређен штанд са богатом понудом.


#   Прокупље   Свети Прокопије   Топлица река   донација   хуманитарна акција   предузетништво   градска слава   Улица даривања   Културно уметничко друштво
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима