Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Исповест секси наставнице из Врања: Сликама на Фејсбуку нисам прекршила кодекс

rssBookmark and Share

Врање 16.12.2014. Јужна Србија Инфо/Ало

Професорка биологије и екологије у Основној школи „Вук Караџић“ у Врању Маја Михајловић (27) покушава да што пре стави тачку на немилу причу о голишавим фотографијама на свом Фејсбук профилу.

Исповест секси наставнице из Врања: Сликама на Фејсбуку нисам прекршила кодекс

Професорка ведра и расположена не одаје знаке утучености и огорчења због прљавог провлачења кроз медије. Спорне фотографије је закључала, неке и дефинитивно уклонила са профила. Љубазно се одазвала позиву да се први и последњи пут обрати јавности.

- Срећна сам што ме подржавају родитељи, ђаци и управа школе. Сматрам да нисам погрешила што сам неке слике поставила још 2010. године, док сам студирала на Пиродно-математичком факултету у Нишу. Објављивањем слика на Фејсбук профилу нисам прекршила кодекс понашања и облачења у школи. Када сам поставила слике на друштвену мрежу, још сам била студент и нигде нисам радила.

Једино нисам знала да су моје приватне слике доступне свим корисницима ове друштвене мреже. Сигурна сам да ова чудна и неоснована прича није потекла од ученика, већ од некога ко је неостварен у животу и бави се туђим судбинама. Нисам удата и никакав повод никоме нисам дала. Сви су ме бодрили и подржавали - невољно прича млада професорка.

Директор Саша Ивковић потврдио је да је школа пружила пуну подршку младој професорки која се незаслућено нашла на стубу срама. Он такође сматра да професорка није прекршила кодекс понашања, опхођења и облачења.

Коментара: 0


#   Врање   школе   секси   Фејсбук   друштвене мреже   скандал   професорка   фотографије   Маја Михајловић   Вук Караџић ОШ
@facebook @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима