Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Извођач ће о свом трошку да поправи оштећено: Сотировски о пропалом асфалту у тек реконструисаној улици Светолика Ранковића

rssBookmark and Share

Ниш 29.08.2021. Јужна Србија Инфо

Након једне обилне кише, у тек реконструисаној улици Светолика Ранковића појавиле су се отвори, које су неки медији назвали "Атлатида". Градоначелница Ниша Драгана Сотировски прокомнетарисала је да такве ставри не смеју да се дешавају и да ће извођач о свом трошку поправити оштећено.

Извођач ће о свом трошку да поправи оштећено: Сотировски о пропалом асфалту у тек реконструисаној улици Светолика Ранковића

"Из, сада већ оштећене канализације у недавно реконструисаној улици Светолика Ранковића у Нишу која, по званичном извештају ЈКП "Наисус" није била за санацију, радници тог предузећа извукли су камење, ивичњаке, делове намештаја, па чак и једну бетонску жардињеру!

Тај материјал коме место свакако није у канализацији, спречио је велику количину кише која је пала за кратко време да уобичајно отекне цевима, направио огромне пукотине на канализационој инфраструктури, те је материјал испод асфалта испран, а нова улица постала "Атлантида".

Наредних дана очекује нас санација. Извођач ће о свом трошку да поправи оштећено, ЈКП "Наисус" поново да провери првобитне тврдње, град још једном да поразговара са надзорима. Овакве ствари не смеју да се понављају, јер грађани су највише на губитку, посебно возачи, власници кућа у тој улици и они који туда често пролазе", казала је градоначелница Сотировски.


#   Ниш   Драгана Сотировски   реконструкција   рупе   Наиссус ЈКП   Светолика Ранковића улица
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима