Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izvođač će o svom trošku da popravi oštećeno: Sotirovski o propalom asfaltu u tek rekonstruisanoj ulici Svetolika Rankovića

rssBookmark and Share

Niš 29.08.2021. Južna Srbija Info

Nakon jedne obilne kiše, u tek rekonstruisanoj ulici Svetolika Rankovića pojavile su se otvori, koje su neki mediji nazvali "Atlatida". Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prokomnetarisala je da takve stavri ne smeju da se dešavaju i da će izvođač o svom trošku popraviti oštećeno.

Izvođač će o svom trošku da popravi oštećeno: Sotirovski o propalom asfaltu u tek rekonstruisanoj ulici Svetolika Rankovića

"Iz, sada već oštećene kanalizacije u nedavno rekonstruisanoj ulici Svetolika Rankovića u Nišu koja, po zvaničnom izveštaju JKP "Naisus" nije bila za sanaciju, radnici tog preduzeća izvukli su kamenje, ivičnjake, delove nameštaja, pa čak i jednu betonsku žardinjeru!

Taj materijal kome mesto svakako nije u kanalizaciji, sprečio je veliku količinu kiše koja je pala za kratko vreme da uobičajno otekne cevima, napravio ogromne pukotine na kanalizacionoj infrastrukturi, te je materijal ispod asfalta ispran, a nova ulica postala "Atlantida".

Narednih dana očekuje nas sanacija. Izvođač će o svom trošku da popravi oštećeno, JKP "Naisus" ponovo da proveri prvobitne tvrdnje, grad još jednom da porazgovara sa nadzorima. Ovakve stvari ne smeju da se ponavljaju, jer građani su najviše na gubitku, posebno vozači, vlasnici kuća u toj ulici i oni koji tuda često prolaze", kazala je gradonačelnica Sotirovski.

Komentara: 0


#   Niš   Dragana Sotirovski   rekonstrukcija   rupe   Naissus JKP   Svetolika Rankovića ulica
#GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima