Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Како се поново прикључити на електромрежу - Град помаже у сарадњи са ЕПС-ом

rssBookmark and Share

Ниш 13.04.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Прошле недеље Град Ниш је организовао још један пријем за грађане који су без струје и потешкоћама при поновном прикључењу на електромрежу.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

На састанку, одржаном у Градској кући, присуствовали су градоначелница Ниша, Драгана Сотировски, представници Града, као и директори Електродистрибуције Србије (ЕДС) и Електропривреде Србије (ЕПС) Снабдевање. Они су саслушали проблеме грађана и заједно са њима покушали да пронађу решења за њихове дугогодишње проблеме.

Већина грађана је отишла из Градског здања задовољна, јер су договорили начин како да поново буду прикључени на електросистем. Градоначелница Сотировски истиче да грађани на овим пријемима добијају прецизне информације о томе шта треба да учине и коју документацију да поднесу, те да одлазе задовољни. Међутим, постоје и случајеви који се не могу лако решити, углавном због нерешених имовинских односа са рођацима и других сличних проблема.

Град Ниш је посредник између грађана и ЕПС-а у потрази за решењима како би домаћинства била враћена на електромрежу, и до сада је успео да врати одређени број домаћинстава, што резултира смањењем броја грађана који су искључени са мреже.

Грађани који су без струје углавном остају због неплаћених рачуна, великих дуговања, али и због неовлашћене потрошње. Овакви сусрети и акције имају за циљ побољшање услова живота грађана и решавање њихових основних потреба.


#   Ниш   ЕПС   Драгана Сотировски   локална самоуправа   пријем грађана
@EPSsnabdevanje #GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима