Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковчани у акцији "Не прљај, немаш изговор"

rssBookmark and Share

Лесковац 08.07.2018. Јужна Србија Инфо

У Централном парку у Лесковцу јуче је спроведена акција уређења ове јавне површине.

Лесковчани у акцији "Не прљај, немаш изговор"

Еко тим SBB фондације, је заједно са Канцеларијом за младе Лесковац, организовао ову акцију под слоганом „Не прљај. Немаш изговор!“ у циљу подизања свести грађана о одговорном понашању према животној средини.

Лепосава Ристић, директорка "SBB фондације" у Лесковцу, захвалила се Канцеларији за младе и суграђанима који су се у великом броју одазвали овој акцији и подсетила је да, ова компанија већ четврту годину за редом, оваквим и сличним примерима, покушава да покаже грађанима важност очувања животне средине и да је брига о њој најбољи начин да земљу учинимо здравијим и лепшим местом за живот.

Испред Канцеларије за младе у Лесковцу, присутним грађанима, обратио се Предраг Момчиловић, који се је захвалио SBB фондацији што у свој пројекат, сада већ традиционално убрајају град Лесковац и подсетио да Градска управа заједно са Јавно-комуналним предузећем „Комуналац“, Одељењем за заштиту животне средине, Одељењем комуналне полиције и компанијом PWW, сваког викенда организује акције уређења јавних површина на територији града, а који су и сада подржали и помогли ову акцију.

Коментара: 0


#   Лесковац   екологија   парк   Градска управа   СББ   Канцеларија за младе Лесковац   СББ фондација   Лепосава Ристић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима