Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovčani u akciji "Ne prljaj, nemaš izgovor"

rssBookmark and Share

Leskovac 08.07.2018. Južna Srbija Info

U Centralnom parku u Leskovcu juče je sprovedena akcija uređenja ove javne površine.

Leskovčani u akciji "Ne prljaj, nemaš izgovor"

Eko tim SBB fondacije, je zajedno sa Kancelarijom za mlade Leskovac, organizovao ovu akciju pod sloganom „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ u cilju podizanja svesti građana o odgovornom ponašanju prema životnoj sredini.

Leposava Ristić, direktorka "SBB fondacije" u Leskovcu, zahvalila se Kancelariji za mlade i sugrađanima koji su se u velikom broju odazvali ovoj akciji i podsetila je da, ova kompanija već četvrtu godinu za redom, ovakvim i sličnim primerima, pokušava da pokaže građanima važnost očuvanja životne sredine i da je briga o njoj najbolji način da zemlju učinimo zdravijim i lepšim mestom za život.

Ispred Kancelarije za mlade u Leskovcu, prisutnim građanima, obratio se Predrag Momčilović, koji se je zahvalio SBB fondaciji što u svoj projekat, sada već tradicionalno ubrajaju grad Leskovac i podsetio da Gradska uprava zajedno sa Javno-komunalnim preduzećem „Komunalac“, Odeljenjem za zaštitu životne sredine, Odeljenjem komunalne policije i kompanijom PWW, svakog vikenda organizuje akcije uređenja javnih površina na teritoriji grada, a koji su i sada podržali i pomogli ovu akciju.

Komentara: 0


#   Leskovac   ekologija   park   Gradska uprava   SBB   Kancelarija za mlade Leskovac   SBB fondacija   Leposava Ristić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima