Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Učenici Poljoprivredne škole u Leskovcu "izborili" se za učionicu za fizičko

rssBookmark and Share

Leskovac 12.12.2019. Južna Srbija Info

Poljoprivredna škola dobila je, zaslugom učeničkog parlamenta Poljoprivredne škole, a preko projkata konkursa „Aktiviraj se“, školsku Medijateku kao i učionicu za fizičko vaspitanje.

Učenici Poljoprivredne škole u Leskovcu "izborili" se za učionicu za fizičko

Preko programa „Aktiviraj se“ Grad Leskovac i Kancelarija za mlade motiviše mlade da urade nešto korisno za sebe i zajednicu u kojoj žive, da razviju svoje veštine i humanost a program podstiče i društvene aktivnosti mladih, budi njihove kreativne potencijale i inovativne ideje.

Brankica Stamenković, član Gradskog veća, tom prilikom kazala je:

„Preko Kancelarije za mlade upravo za finansiranje i sufinansiranje omladinskih projekata „Aktiviraj se“ Grad Leskovac izdvojio je 1,5 miliona dinara. Podržano je 13 projekata koji su ispunili uslove konkursa. Od 2015. kada je počela sa ovim programom do danas podržano je 60 projekta sa preko 5,5 miliona .“

„Učenički parlament Poljoprivredne škole, po konkursu ove godine realizovao je projekat „Uređenje školske medijateke“ dok je prošle godine realizovan projekat „Uređenje učionice za fizičko vaspitanje“ vrednost ovih projekata je 137.900, a vrednost projekta uređenja učionice za fizičko vaspitanje iznosi 147.500. Zahvaljujući ovom projektu poboljšani su uslovi u školi za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja kao i za kreativno provođenje slobodnog vremena učenika“ – istakao je direktor škole Dalibor Jovanović.

Komentara: 0


#   Leskovac   Poljoprivredna škola   fizičko vaspitanje   Kancelarija za mlade Leskovac
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima