Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Млади Врањанци на промоцији младих политиколога

rssBookmark and Share

Ниш 14.10.2017. Јужна Србија Инфо

На Факултету политичких наука у Београду одржана је свечана промоција полазника програма "Летња пракса за младе политикологе", који су заједнички реализовали Факултет политичких наука и Национална алијанса за локални економски развој, уз подршку 11 јединица локалне самоуправе.

Млади Врањанци на промоцији младих политиколога

Током јула и августа, 13 студената Факултета политичких наука имало је прилику да у 11 јединица локалне самоуправе обави стручну праксу и примени део теоријски стечених знања на Факултету. У пројекту су учествовали градови Шабац, Сремска Митровица, Лесковац, Панчево, Врање, Јагодина, Ниш и Ужице, као и општине Трстеник, Прокупље и Савски Венац.

На Летњој пракси у Одсеку за информисање Градске управе била је и млада Врањанка Марија Јанковић, са Политиколошког одељења Факултета политичких наука, која је током једномесечног боравка обишла све службе Градске управе, упознала се са доношењем одлука на локалном нивоу и начином функционисања Градског већа и Скупштине града.  

Коментара: 1


#   Ниш   Врање   Прокупље   Сремска Митровица   политика   стручна пракса   Марија Јанковић   политиколози   Факултет политичких наука
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    kontraPRO, 16.10.2017.:
    mlade mrsomudonje


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима