Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mladi Vranjanci na promociji mladih politikologa

rssBookmark and Share

Niš 14.10.2017. Južna Srbija Info

Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu održana je svečana promocija polaznika programa "Letnja praksa za mlade politikologe", koji su zajednički realizovali Fakultet političkih nauka i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj, uz podršku 11 jedinica lokalne samouprave.

Mladi Vranjanci na promociji mladih politikologa

Tokom jula i avgusta, 13 studenata Fakulteta političkih nauka imalo je priliku da u 11 jedinica lokalne samouprave obavi stručnu praksu i primeni deo teorijski stečenih znanja na Fakultetu. U projektu su učestvovali gradovi Šabac, Sremska Mitrovica, Leskovac, Pančevo, Vranje, Jagodina, Niš i Užice, kao i opštine Trstenik, Prokuplje i Savski Venac.

Na Letnjoj praksi u Odseku za informisanje Gradske uprave bila je i mlada Vranjanka Marija Janković, sa Politikološkog odeljenja Fakulteta političkih nauka, koja je tokom jednomesečnog boravka obišla sve službe Gradske uprave, upoznala se sa donošenjem odluka na lokalnom nivou i načinom funkcionisanja Gradskog veća i Skupštine grada.  

Komentara: 1


#   Niš   Vranje   Prokuplje   Sremska Mitrovica   politika   stručna praksa   Marija Janković   politikolozi   Fakultet političkih nauka
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    kontraPRO, 16.10.2017.:
    mlade mrsomudonje


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima