Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након жалбе премијерки Брнабић, село Тмава у Топлици за 15 дана добило пут

rssBookmark and Share

Куршумлија 24.07.2019. Јужна Србија Инфо

Премијерка Србије Ана Брнабић је прошле среде посетила село Тмава, између Куршумлије и Блаца, и пензионерку Слободанку Михајловић која јој се пре месец дана у мејлу пожалила да нема пута и до њене куће у селу не може да дође санитет.

Након жалбе премијерки Брнабић, село Тмава у Топлици за 15 дана добило пут

Слободанка Михајловић која живи сама, казала је агенцији Бета: „На моје велико изненађење, пут је направљен за само петнаестак дана. А још веће изненађење је посета премијеке. Дошла је да ме види и да види да ли је пут направљен, заиста смо сви мештани срећни због овог геста“.

У изјави за Бету Ана Брнабић је казала да је важно решити сваки проблем грађана и да је у Тмаву данас дошла да би показала колико је важно свако село и да су сви грађани исти.

„Ми морамо да слушамо грађане, јер смо ту да радимо у њиховом интересу. И захвална сам мештанима Тмаве јер верују у своју Владу“, казала је Брнабић.

Брнабић је рекла и да је Куршумлија стратешки важна због близине Косова и да ће Влада Србије у новом инвестиционом циклусу издвојити средства за изградњу путева.

„Издвојићемо много више средстава за Куршумлију, али и за цео Топлички округ, како би људима омогуићили услове да остају да живе у селима, да чувају ове крајеве и наша слела. Захвална сам свима који су остали у својим селима“, казала је премијерка.

Она је рекла да очекује нови позив за продају Куршумлијске Бање и да та бања поново оживи.

„Како смо оживели Пролом Бању, тако ћемо и Куршумлијску. Куршумлија то заслужује, јер има услове за развој туризма и она је једна од најлепших општина у Србији“, истакла је Ана Брнабић и додала да туризам ту „мора да цвета“.

Коментара: 0


#   Куршумлија   Блаце   саобраћај   Топлички округ   Ана Брнабић   Тмава село   Слободанка Михајловић
@anabrnabic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима