Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наставља се сарадња Градске општине Медијана са пензионерским удружењима

rssBookmark and Share

Ниш 26.05.2021. Јужна Србија Инфо

Највећа нишка општина увек ће бити при руци пензионерима, суграђанима који су годинама улагали своје знање и умење у добробит нових генерација.

Наставља се сарадња Градске општине Медијана са пензионерским удружењима

"Ту смо били за њих и током ванредног стања, када је подељено више од 20 хиљада пакета помоћи, набављани лекови, пружани савети лекара и остаћемо доступни кад год се укаже потреба за нашом помоћ", рекао је на састанку са представницима Удружења пензионера Града Ниша, председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

Коцић је казао и да је поносан што се овакво удружење налази на територији општине Медијана, увек спремно да пружи помоћ и услуге својим члановима. Сусрет са руководством овог удружења после много времена, због епидемиолошке ситуације, био је прилика за упознавање са радом у протеклих годину дана и плановима за предстојећи период.

Како је речено на састанку, у Новопазарској улици у Нишу, где се налази удружење, у току је пријава најстаријих суграђана за бесплатан боравак у бањама, што је један део активности .

Ова организација ће у октобру обележити годишњицу оснивања, што ће бити прилика за сумирање резултата рада и нова братимљења са сродним организацијама. 


#   Ниш   Медијана градска општина   Удружење пензионера   Небојша Коцић   Коронавирус
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима