Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Коцић: Претње волонтерима ГО Медијана

rssBookmark and Share

Ниш 18.06.2020. Јужна Србија Инфо

"Волонтери Градске општине Медијана, вербално су нападнути док су делили новчану социјалну помоћ и пакете које је за пензионере обезбедио Град Ниш, ијавио је Небојша Коцић", председник највеће нишке општине.

Коцић: Претње волонтерима ГО Медијана

Саопштење преносимо у целости..

У среду 17. јуна 2020. године волонтери Градске општине Медијана Иван Величковић и Ненад Стојиљковић вербално су нападнути у Улици Мајаковског у Нишу, док су делили новчану социјалну помоћ и пакете које је за пензионере обезбедио Град Ниш. Група мушкараца претила им је да ће да ће им отети пакете, уносила им се у лице и узвикивала непримерене повике.

Од марта када је уведено ванредно стање волонтери највеће нишке општине помагали су грађанима Ниша, како би им олакшали живот, ризикујући своје и животе својих најближих.

Сада, када је ванредно стање прошло на терену се суочавају са хулиганима, који желе да одговорне и вредне људе спрече у послу за бољи живот свих. Овом приликом наглашавамо да нас ништа неће спречити да радимо за све наше грађане, пре свега за нашу децу и да градимо лепшу и сигурнију Медијану и Град Ниш!

Подсећамо, ово није једини напад на волонтере на територији Града Ниша. Данашњи инцидент пријављен је надлежним органима.

Градска општина Медијана

Председник Небојша Коцић


#   Ниш   Медијана градска општина   насиље   Ненад Стојиљковић   пакети са храном   Небојша Коцић   Коронавирус
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима