Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kocić: Pretnje volonterima GO Medijana

rssBookmark and Share

Niš 18.06.2020. Južna Srbija Info

"Volonteri Gradske opštine Medijana, verbalno su napadnuti dok su delili novčanu socijalnu pomoć i pakete koje je za penzionere obezbedio Grad Niš, ijavio je Nebojša Kocić", predsednik najveće niške opštine.

Kocić: Pretnje volonterima GO Medijana

Saopštenje prenosimo u celosti..

U sredu 17. juna 2020. godine volonteri Gradske opštine Medijana Ivan Veličković i Nenad Stojiljković verbalno su napadnuti u Ulici Majakovskog u Nišu, dok su delili novčanu socijalnu pomoć i pakete koje je za penzionere obezbedio Grad Niš. Grupa muškaraca pretila im je da će da će im oteti pakete, unosila im se u lice i uzvikivala neprimerene povike.

Od marta kada je uvedeno vanredno stanje volonteri najveće niške opštine pomagali su građanima Niša, kako bi im olakšali život, rizikujući svoje i živote svojih najbližih.

Sada, kada je vanredno stanje prošlo na terenu se suočavaju sa huliganima, koji žele da odgovorne i vredne ljude spreče u poslu za bolji život svih. Ovom prilikom naglašavamo da nas ništa neće sprečiti da radimo za sve naše građane, pre svega za našu decu i da gradimo lepšu i sigurniju Medijanu i Grad Niš!

Podsećamo, ovo nije jedini napad na volontere na teritoriji Grada Niša. Današnji incident prijavljen je nadležnim organima.

Gradska opština Medijana

Predsednik Nebojša Kocić


#   Niš   Medijana gradska opština   nasilje   Nenad Stojiljković   paketi sa hranom   Nebojša Kocić   Koronavirus
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima