Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Незавршени путеви: Руком се копа рупа у асфалту на путу Доња - Горња Коњуша

rssBookmark and Share

Прокупље 17.07.2019. Бета, Н1

На Фејсбуку је објављен снимак мушкарца који руком копа рупу у новом путу између прокупачких села Доња и Горња Коњуша, док градоначелник Прокупља Александар Симоновић коментаре грађана о квалитету пута одбацује је као "злураде и непристојне".

Незавршени путеви: Руком се копа рупа у асфалту на путу Доња - Горња Коњуша

Симоновић каже да деоница пута која спаја Доњу и Горњу Коњушу још није завршена. Он је казао да је реч о "гребаном асфалту" који се како је навео, поставља када је лепо време, а температуре високе.

"Пошто је наишао кишни талас и захлађење, радови су морали да буду прекинути, и они ће бити настављени ових дана. Потребно је време да се заврше све фазе постављања гребаног асфалта који има и специфична својства, те временом постаје све чвршћи и бољи", рекао је Симоновић новинарима и замолио грађане да буду стрпљиви.

Градоначелник Прокупља је рекао да је деоница пута од 3,3 километра, у чију је обнову локална самоуправа уложила 5,5 милиона динара, била "у очајном стању", да због ударних рупа аутомобили нису могли да се крећу, а да старог асфалта "скоро да није ни било".

"Овде се ради о незавршеном грађевинском послу, јер још увек није постављена завршна емулзија у последњем слоју асфалта", додао је градоначелник Прокупља.

Коментара: 0


#   Прокупље   саобраћај   асфалтирање   Доња Коњуша   локална самоуправа   Горња Коњуша   Александар Симоновић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима