Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Стипендије од Града за најбоље ученике и студенте

rssBookmark and Share

Ниш 06.06.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Стипендије које је Град Ниш доделио ученицима и студентима са најбољим резултатима у средњој школи и добрим просеком на факултету на Универзитету у Нишу представљају значајан корак у подршци талентованим и амбициозним људима.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Уручењем стипендија, градске власти изразиле су посебну почетак и веру у будућност ових студената, уверене да ће они, када заврше образовање, бити спремни да допринесу развоју Ниша и целе Србије.

Ова инвестиција у образовање младих људи не само што им пружа могућност за напредак у својим студијама, већ и ствара основу за буџење талената и иновација које ће у будућности обогатити град и државу.

Уручење уговора за стипендије представља важан чин подршке и енгажмана локалних власти у развоју образовања и подстиче младе да наставе са амбициозним студијама и циљевима.

Право на доделу градске стипендије за 2024. годину остварило је 45 ученика и 23 студента. Они ће месечно до краја године добијати 7.500 динара, с тим што ће им износ за претходних пет месеци бити сада исплаћен


#   Ниш   стипендије   Драгана Сотировски   ученици   студенти
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима