Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Stipendije od Grada za najbolje učenike i studente

rssBookmark and Share

Niš 06.06.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Stipendije koje je Grad Niš dodelio učenicima i studentima sa najboljim rezultatima u srednjoj školi i dobrim prosekom na fakultetu na Univerzitetu u Nišu predstavljaju značajan korak u podršci talentovanim i ambicioznim ljudima.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Uručenjem stipendija, gradske vlasti izrazile su posebnu početak i veru u budućnost ovih studenata, uverene da će oni, kada završe obrazovanje, biti spremni da doprinesu razvoju Niša i cele Srbije.

Ova investicija u obrazovanje mladih ljudi ne samo što im pruža mogućnost za napredak u svojim studijama, već i stvara osnovu za budženje talenata i inovacija koje će u budućnosti obogatiti grad i državu.

Uručenje ugovora za stipendije predstavlja važan čin podrške i engažmana lokalnih vlasti u razvoju obrazovanja i podstiče mlade da nastave sa ambicioznim studijama i ciljevima.

Pravo na dodelu gradske stipendije za 2024. godinu ostvarilo je 45 učenika i 23 studenta. Oni će mesečno do kraja godine dobijati 7.500 dinara, s tim što će im iznos za prethodnih pet meseci biti sada isplaćen


#   Niš   stipendije   Dragana Sotirovski   učenici   studenti
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima