Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новодишње украшавање поверено "Паркинг сервису"

rssBookmark and Share

Ниш 27.11.2015. Нишке Вести

Градско веће једногласно је усвојило Решење о престанку важења Решења о давању сагласности на Програм уређења и одржавања јавних зелених површина за 2015. годину од стране ЈКП ”Горица” Ниш.

Новодишње украшавање поверено "Паркинг сервису"

Овим програмом прецизније су дефинисани послови уређења јавних површина, а вредност планираних средстава за ову намену је око 25 милиона динара. Истоветно је донето Решење о давању сагласности на Програм уређења и одржавања јавних зелених површина за период новембар и децембар 2015. године, ЈКП ”Медиана” Ниш која ће убудуће обаваљати ове послове.

Већници су усвојили и Решење о престанку важења Решења о давању сагласности на Програм одржавања парковског и дечијег мобилијара и новогодишње и божићне декорације у граду за 2015. годину од стране ЈКП „Горица“ Ниш и ови послови новим решењем пренети су на ЈКП ”Паркинг сервис” Ниш. Вредност ових послова је 6 милиона и 780 хиљада динара.

На седници Градског већа је усвојено и Решење о утврђивању висине новчаног износа награде „Стеван Сремац“ која се додељује за најбољу збирку приповедака у претходној години. Опредељено је 250 хиљада динара нето износа, који ће бити уручен победнику конкурса, који поред новчаног дела добија и повељу Града Ниша.


#   Ниш   Нова година   Градско веће   радници   Медиана ЈКП   Стеван Сремац   Паркинг сервис   град   Горица ЈКП   уређење   расподела   надлежност   украшавање   јавне површине
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима